Vi är ett nystartat lag där killarna börjat träna handboll under hösten 2016. På träningen har vi mycket fokus på lek och bollövningar.

Vi vill gärna få in fler spelare i laget så funderar du på att spela handboll ? Kom då gärna ner på någon av våra träningar och testa på.

Vill du spela handboll? Vill du bli HK Malmös nästa stora stjärna? Eller vill du bara har jättekul tillsammans med nya och gamla kompisar? Allt går precis lika bra! Läs mer

En seger i julklapp

19 dec, 2017
Sm square adam mot ov
Efter den nesliga förlusten i Ystad var HK Malmö snabbt tillbaka på segerspåret. Det blev vinst mot OV Helsingborg vid tisdagens Skånederby i Baltiska Hallen med siffrorna 30-20 (15-9). Efter ett inledande underläge på 3-4 efter 10 minuter tog di' svarte tag i händelserna, och kunde på de följande 10 minuterna vända på kuttingen till 10-6. Därefter var det egentligen aldrig någon fara på taket. HK Malmö utökade ledningen till 15-9 i paus Läs mer

Inför HK Malmö - OV Helsingborg

18 dec, 2017
Sm square linus persson
Vid förra hemmamatchen mot HK Aranäs vållades vi inte några större bekymmer. Trots avsaknad av Linus och Binai som båda var sjuka, så vann vi ganska komfortabelt. Siffrorna blev 27-19 (12-9). Däremot skulle YIF bli oss övermäktiga även i säsongens andra möte, denna gång nere i Ystad Arena. Laget från korsvirkesstan tog hem spelet med 29-16 (12-14). Läs mer

Historien upprepade sig

14 dec, 2017
Sm square kvick yif borta
Inte denna gången heller! Det gick precis som det brukar nere i Ystad, dvs Ystads IF vinner när HK Malmö står på andra sidan. Den här gången vågar vi dock påstå att vi kan sortera in matchen i kategorin "bortskänkes", detta utan att förringa Ystads IF:s insats. Denna matchen borde vi vunnit, till och med ganska klart. Men Ystad vann med 29-26 (12-14) Läs mer

Stötta laget i Ystad på torsdag

11 dec, 2017
På torsdag möter vi Ystads IF nere i Ystad Arena. Styr gärna färden dit. Dina biljetter kan du köpa via länken nedan. Ystads IF rekommenderar sektion C2 för bortasupporters. http://yif.ebiljett.nu/Home/Tickets/40/false

Segertåget tuffade vidare

10 dec, 2017
Sm square beutler
HK Malmö fortsatte på segerspåret och avfärdade, tämligen odramatiskt, dagens motståndare HK Aranäs med 27-19 (12-9). Hemmagrabbarna tog omgående tag i händelserna, och ledde efter dryga 10 minuter med 5-2. Denna tremålsledning behöll vi sedan halvleken ut. Läs mer