Vi är ett gäng glada handbollstokiga killar från Malmö, Oxie och Lomma som tycker handboll är det bästa som finns.

Funderar du på att börja spela handboll ? Tveka inte. Kom istället på någon av våra träningar och testa på.

Du kommer snabbt bli en i gänget !!!

Snap904

Nya träningskläder går att hämta.

21 nov, 2017
TEAM SPORTIA meddelar att alla beställda overaller och tröjor med mera, nu går att hämta på Emporia. Den som vill köpa något annat på plats utnyttjar klubbrabatten på 15%!

En seger i julklapp

19 dec, 2017
Sm square adam mot ov
Efter den nesliga förlusten i Ystad var HK Malmö snabbt tillbaka på segerspåret. Det blev vinst mot OV Helsingborg vid tisdagens Skånederby i Baltiska Hallen med siffrorna 30-20 (15-9). Efter ett inledande underläge på 3-4 efter 10 minuter tog di' svarte tag i händelserna, och kunde på de följande 10 minuterna vända på kuttingen till 10-6. Därefter var det egentligen aldrig någon fara på taket. HK Malmö utökade ledningen till 15-9 i paus Läs mer

Inför HK Malmö - OV Helsingborg

18 dec, 2017
Sm square linus persson
Vid förra hemmamatchen mot HK Aranäs vållades vi inte några större bekymmer. Trots avsaknad av Linus och Binai som båda var sjuka, så vann vi ganska komfortabelt. Siffrorna blev 27-19 (12-9). Däremot skulle YIF bli oss övermäktiga även i säsongens andra möte, denna gång nere i Ystad Arena. Laget från korsvirkesstan tog hem spelet med 29-16 (12-14). Läs mer

Historien upprepade sig

14 dec, 2017
Sm square kvick yif borta
Inte denna gången heller! Det gick precis som det brukar nere i Ystad, dvs Ystads IF vinner när HK Malmö står på andra sidan. Den här gången vågar vi dock påstå att vi kan sortera in matchen i kategorin "bortskänkes", detta utan att förringa Ystads IF:s insats. Denna matchen borde vi vunnit, till och med ganska klart. Men Ystad vann med 29-26 (12-14) Läs mer

Kommande turneringar:

1. Åhus Beach Handboll

Img 2137
Lagbild: Match mot Tollarp HK. Matchens lirare blev vår målvakt Zackarias Onesti Bojang