Segrar för både damlaget och u-laget

Publicerad 2017-10-10 08:46
B laget
Såväl damlaget som vårt utvecklingslag i herrarnas division 2 begav sig i lördags till Hörby för matcher mot IK Lågans dam- och herrlag. Det skulle visa sig bli en finfin lördag för båda lagen.

Först ut var damlaget som vann med 20-15. Det var en jämn första halvlek och det stod 10-10 i paus. I andra halvlek var Malmötjejerna det klart bättre laget och seglade ifrån till en odiskutabel seger. Främsta målskytt blev Emelie Sunesson med nio fullträffar.

Matchen följdes av mötet mellan Lågans herrar och vårt unga utvecklingslag. Här var det inget snack. Redan i paus hade grabbarna dragit ifrån Lågan och ledde med 13-8. Segersiffrorna skrevs sedermera 28-21. Fabio Cammaroto hade krutet torrt och drog dit sju mål bakom Lågans målvakter.