Ny hemsida

Långsiktig satsning ihop med Select och Team Sportia

Publicerad 2017-06-26 10:44
Rk select
Richard Kjell (Select) och Jörgen Rasmusson (HK Malmö) på Selects fina anläggning i Danmark. Foto: Ulf Mohlin Fagerström
HK Malmö och Select Sport har tecknat ett nytt avtal som sträcker sig över de sex kommande säsongerna. Avtalet mellan HK Malmö och Team Sportia löper också parallellt med detta. Det var egentligen två år kvar på innevarande avtalsperiod men då föreningen nu växer tillsammans med Dalhem samt att vi är utomordentligt nöjda med Select så har båda parter valt att se över samarbetet, vilket nu alltså utmynnat i ett långt avtal som innebär både stabilitet och trygghet.

-Vi är oerhört glada över detta avtal med en så stark partner som SELECT. Deras kläder/material håller väldigt hög klass och vi är mycket nöjda att vi nu kan fortsätta samarbetet och hålla samma profil som vi haft de senaste åren säger HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson och fortsätter:

-Tillsammans med den kundservice och kompetens som finns hos Team Sportia matchar detta klubbens ambitioner att bli allra bäst på både herr och damsidan. Det är också en trygghet att skriva ett längre avtal.

Richard Kjell, försäljningschef på Select Sport, ser fram emot förlängningen på samarbetet.

– Vi vill bidra till att HK Malmö fortsätter med sin ungdomssatsning, den känns mycket intressant. Vi vet att intresset för handboll är starkt i Skåne men just i Malmö-området finns det mycket kvar att göra men HK Malmö har något bra på gång. Vi siktar mot ett långsiktigt samarbete och ska förse HK Malmö med de verktyg som de behöver för att utveckla sin verksamhet.


Md biljettbild
Md snurrande gif
Md huvudsponsorer 17 18
HUVUDSPONSORER
Md centrala partners 17 18
Handbollsligan 2017-2018
Md media och kommunikation my club
MEDIA och KOMMUNIKATION
Md materialleverant rer
MATERIALLEVERANTÖRER
Md svs handboll hogerstalld tryck pms 5
Md sociala medier
FÖLJ OSS GÄRNA...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub