Ny hemsida

Välkommen Binai Aziz

Publicerad 2017-06-29 11:36
Binai aziz
Binai Aziz - här i Lindesbergs tröja Foto: Bildbyrån
HK Malmö har idag skrivit avtal med Binai Aziz (-85) om spel i HK Malmö de två kommande säsongerna. Binai kommer närmast från spel i Bodö i norska ligan, där han den gångna säsongen rankats som en utav ligans bäste spelare. Från Sverige minns vi honom som mycket kvickfotad och irrationell spelare och skytt i Lindesberg då den klubben spelade i högsta serien.


-Stian (Tönnesen) har länge haft ögonen på Binai och haft ett uttalat önskemål om att få ha Binai i truppen kommande säsong. Därför känns det väldigt bra att detta nu blivit verklighet och vi kommer nu ställa en mycket intressant trupp på benen både i Handbollsligan men också vid spel i EHF-cupen, säger HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson.

-Jag ser fram emot att vara en del av den satsning som HK Malmö byggt upp under en längre tod där engagerade människor jobbar både målmedvetet och långsiktigt. Det var också viktigt för mig att komma till ett lag med vinnarmentalitet där täta matcher är en trigger. Och sen är det ju alltid skönt att få komma hem till Sverige igen, säger Binai Aziz

-Med Binai i truppen känns det som sista brickan är på plats. Vi får in en väldigt allround niometerspelare med bra blick för spelet och som ofta har bra samarbete med linjespelarna. Han har dessutom en mycket bra inställning och det är viktigt, kommenterar Stian Tönnesen sitt nyförvärv.

Ulf Mohlin Fagerström
Md biljettbild
Md snurrande gif
Md huvudsponsorer 17 18
HUVUDSPONSORER
Md centrala partners 17 18
Handbollsligan 2017-2018
Md media och kommunikation my club
MEDIA och KOMMUNIKATION
Md materialleverant rer
MATERIALLEVERANTÖRER
Md svs handboll hogerstalld tryck pms 5
Md sociala medier
FÖLJ OSS GÄRNA...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub