Ny hemsida

HK Malmö utökar organisationen

Publicerad 2017-06-22 11:39
Micke
HK Malmö tar nu nästa steg i organisationsutvecklingen och har anställt Mikael Johansson som ny klubbchef i HK Malmö. Mikael har en gedigen handbollsbakgrund och har tidigare varit sportchef i H43 Lund, Kävlinge HK och Dalhems IF. Under sex år var Mikael ansvarig för Riksidrottsförbundets Elitidrottscentrum Syd och var med om att starta Malmö Idrottsakademi.

-Mikaels huvudsakliga uppdrag kommer att tillsammans med personalen utveckla HK Malmös administrativa organisation och klubbens marknadsposition med målet att ha både herr och damlag i Handbollsligan och i SHE, säger ordföranden Jörgen Rasmusson.

Mikael får ett övergripande ansvar i HK Malmö med uppgift att utveckla föreningens olika verksamheter. Säsongen 2017/18 innebär en extra utmaning eftersom HK Malmö och Dalhems IF går samman och bildar därigenom HK Malmö/Dalhem.

-Det här är en utmaning även för mig personligen och jag ser fram emot att vara med och utveckla Malmöhandbollen de kommande åren. Vårt flaggskepp är självklart herrlaget som spelar i Handbollsligan men jag ser även fram emot att följa resan för vårt damlag som senast år 2022 ska förverkliga visionen om ett lag från Malmö i SHE Dam, säger Mikael Johansson.

- Handboll är en sport som ofta får positiv uppmärksamhet för sitt fair-play tänk och handboll är också en attraktiv sport för tjejer. Dettatillsammans med den goda renommé HK Malmö har för arbetet med sina sponsorer och övriga samarbetspartners ger oss ett ypperligt läge att ytterligare utveckla produkten handboll samt utveckla och bredda föreningens varumärke, avslutar Mikael.

Mikael tillträder tjänsten som klubbchef den 15 september.

Md biljettbild
Md snurrande gif
Md huvudsponsorer 17 18
HUVUDSPONSORER
Md centrala partners 17 18
Handbollsligan 2017-2018
Md media och kommunikation my club
MEDIA och KOMMUNIKATION
Md materialleverant rer
MATERIALLEVERANTÖRER
Md svs handboll hogerstalld tryck pms 5
Md sociala medier
FÖLJ OSS GÄRNA...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub