Ny hemsida

Hammarby bättre än tabellen

Publicerad 2017-12-04 09:31
Fahlgren
Patrik Fahlgren, nu i Hammarbys tröja Foto: Bildbyrån
En tabell ljuger aldrig. Så brukar man säga och det är som bekant svårt att argumentera mot det. Men när vi pratar om Hammarby, kvällens motståndare i Baltiska hallen så gör vi ett undantag. Hammarby har onekligen potential att klättra i tabellen.

Inför den här säsongen har man värvat klokt och bra. Patrik Fahlgren har flyttat hem från sin proffssejour i Bundesliga och från Redbergslid har man hämtat Rickard Lönn som innebär bra skyttekraft från vänsternio. Sedan kan man, om man vill, se Martin Dolk som ett prima nyförvärv. En irrationell spelare som haft mycket otur med svåra skador, men som nu verkar vara tillbaks i gott slag.

Hammarby är alltid taktiskt drivna och med sitt utgrupperade försvar trasar dom sönder många av sina motståndares anfall. Ingen vacker eller rolig handboll men ofta effektiv, och på vilket sätt man tar poäng syns inte vare sig i resultatet eller tabellen.

För egen del kan vi nu fullt ut fokusera på spel i ligan. Vi har en intensiv period och skall från idag fram till den 28/12 avverka sju matcher, varav fyra hemma i Baltiskan.

Hammarby brukar ha en liten men ack så intensiv och gladlynt klack med sig som skapar god stämning i hallarna. Vi hoppas att vår egen blir väsentligt större. Samla ihop kompisar, arbetskamrater, familjen och alla andra du känner. Avkast 19.00 ikväll!

Md biljettbild
Md snurrande gif
Md huvudsponsorer 17 18
HUVUDSPONSORER
Md centrala partners 17 18
Handbollsligan 2017-2018
Md media och kommunikation my club
MEDIA och KOMMUNIKATION
Md materialleverant rer
MATERIALLEVERANTÖRER
Md svs handboll hogerstalld tryck pms 5
Md sociala medier
FÖLJ OSS GÄRNA...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub