Publicerad 2017-11-27 13:25
Damlaget esl v
Så har sista helgen i november passerat och ytterligare två matcher har spelats. Båd evårt damlag samt vårt lag i division 4 har varit i farten. Vår tränare Lisa Jönsson summerar en framgångsrik helg...

Lördagen startade i Kävlinge för vårt div 4-lag. Dit kom ett lag som var sugna på en vinst.

Vi fick bevittna en match som innehöll många fina sekvenser och där Amanda Johanisen gjorde debut med fyra fina mål. Syskonskaran Mia, Jenny och Frida Andersson fick för första gången spela tillsammans och visade prov på fint spel och tillsammans gjorde dom 14 mål. Vinsten gick som sagt till HK Malmö/Dalhem och slutresultatet blev 24-29.

Efter lördag kommer som bekant söndag och damlaget styrde färden mot Eslöv för att försöka ta sig an deras division 2-lag. Vi startade matchen med bra tempo och tog snabbt ledningen då vi spelade bra försvarsspel och Saga i målet gjorde fina räddningar. Vi gick till pausvila med ledning 7-16. Inför andra halvlek bestämde vi att starta om matchen från noll och fortsätta att driva på i vårt tempo. Detta höll stundtals, men lite slarv i vårt spel smög sig in här och var. Men vi lyckades hålla ställningarna och till slut blev det en skön vinst med 10 bollar i målskillnad, 20-30.

Så en lyckad helg igen för HK Malmö/Dalhem som återigen tog full pott.