P 04
Ny hemsida

Seger mot 2 x IFK Kristianstad

Publicerad 2016-10-22 16:07
Idag mötte vi två lag från IFK Kristianstad. Båda matcherna slutade med seger till våra duktiga P04:or.

I första matchen mötte HK lag 1 i A serien, IFK Kristianstad P04 Orange. Lagen följdes åt i första perioden sedan la våra killar in en högre växel vilket Kristianstad inte riktigt kunde svara upp mot och matchen slutade med en komfortabel seger 24-15

Lite senare mötte vårt lag 2 som spelar i C serien ett nytt lag från Kristianstad nämligen IFK Kristianstad P04 svart. Denna matchen blev en mycket mer jämnt historia. Lagen följdes åt men när 10 minuter återstod av matchen stängde HK killarna i försvaret och gjorde några snabba kontringsmål parallellt med att Kristianstad missade i sina anfall, vilket gjorde att matchen slutade 25-23 till HK.